Ford Mondeo Wagon 2.0 EcoBoost 240pk S-Edition (2012) #2

Ford Mondeo Wagon 2.0 EcoBoost 240pk S-Edition (2012)

UitvoeringMondeo Wagon 2.0 EcoBoost 240pk S-Edition
Versnellingen6, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2017

Wat een heerlijke auto!

Deze auto heb ik in 2017 zelf opgezocht en aangekocht via mijn Ford dealer Kleyer in Putten. Er stond toen 52.000 km op de teller. Alles zit erop en eraan (behalve stoelverwarming) ☺️
De auto bleek bij 26.000 km een nieuwe automaat te hebben gekregen.
Een hele fijne auto. Je voelt hem niet schakelen, de motor hoor je bijna niet en hij is behoorlijk pittig en heeft een enorme trekkracht. Heel af en toe rijd ik met een paardentrailer met een paard er in, maar dat voel je bijna niet.
Lange of korte afstanden, elke keer weer een genot om in te rijden.
Ik ben nu 100.000 km verder en ik hoop er nog heel lang in te blijven rijden!

9,5