Ford Kuga (2022) #2

Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
1e rit met aanhanger
De eerste flinke rit reed ik op de 2e dag na het ophalen van de auto bij de dealer; de accu was toen niet vol, wel kreeg ik voor € 50 benzine mee.... De afstand bedroeg 60 km enkele reis met een aanhangertje. Tot mijn verrassing haalde ik toen ruim 50 km op stroom en bleek bij thuiskomst het verbruik gemiddeld 1:18. Dat gaf mij een hoopvolle verwachting voor de toekomst. Bijzonder was wel dat ik bij Woerden een stopteken kreeg van de politie en ik gelijk wel wist waarom:
de aanhanger had een ander kenteken en ik geen ' tijd' vond om de goede plaat erop te klikken, maar die had ik wel bij mij!
Politie vond het goed dat ik ter plekke de plaat verwisselde en gaf ook nog gratis instructie hoe de kabel bij de trekhaak bevestigd moest worden..
Nu ruim 3 jaar verder met 51.000 km kan ik niet anders zeggen dat deze auto voor mij nog steeds de kampioen is qua gebruiksgemak, zuinigheid ruimte en het tijdloze model. Inderdaad, met caravan gewoon 1:10 naar Oostenrijk.
De laatste 5 weken 1:22 zonder opladen vanwege de terugroepactie, ook bij goed weer zonder wind 1:25 tot 1:30 gehaald. Wordt wel 30% tot 50% minder als buitentemperatuur lager is dan 10 graden.
Gelukkig kan ik de stroom van de zonnepanelen nog salderen zodat de terugroepactie dank zij hybride feitelijk geen nadelige consequentie had of ander malheur gaf.
PRIVATE LEASE Ford Kuga

Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium Trekhaak / Adaptive Cruise / Camera voor en achter / Bliss / Elektrische achterklep
- 2023

Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X | Dealer Onderhouden! | Open Dak | Trekhaak 1.500kg | B&O | Winter Pack | Camera | Cruise Adaptive | Clima | Keyles | BLIS
- 2021

Ford Kuga 2.5 PHEV ST-LINE X / FULL OPTIONS / BLACK PACK