AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium (2023) #3
Uitvoering | Kuga 2.5 PHEV Titanium |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
fijne auto
vorige auto was ook een Kuga dus een beetje bekend met het model, echter de nieuwe PHEV is geheel anders en echt nieuw, rijd perfect is mij positief meegevallen met echt rijden als een hybride, op langere afstand met stand EV later en ECO bijna 1/3 van kilometers electrisch !, valt tevens op dat het inschakelen van de motor als de omstandigheden dit nodig is zeer soepel gebeurt wat haast niet waar te nemen valt, tevens is de CVT met schakelen perfect, Ford heeft dit software matig goed opgelost, kortom een fijne auto waar ik nog veel plezier aan hoop te beleven
10,0
PRIVATE LEASE Ford Kuga

Ford Kuga 2.5 PHEV 153PK Titanium Camera, LED, Trekhaak, Rijklaar met beurt & garantie!
- 2022
€ 26.950

Ford Kuga 2.5 PHEV AUT. ST-LINE LED NAVI CAMERA AIRCO L
- 2020
€ 24.750

Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium | Adaptieve Cruise Control | 18 Inch Lichtmetalen Velgen | Climate Control | PDC V +A | BLIS |
- 2020
€ 23.900