Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X (2022) #3

Uitvoering | Kuga 2.5 PHEV ST-Line X |
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Voor mij nieuw
Na het lang overwegen is onze keuze op de Ford Kuga PHEV gevallen, er straalt kracht en souplesse uit die auto. Wat een mooie auto. Na een proefrit waren we meteen verkocht, de verkoper van Ford Misker in Emmen heeft niet eens zijn best hoeven doen, we waren al om.
We hebben niet voor een Full electric gekozen maar bewust voor 2e hands hybride van 2 jaar oud met 24.000 km op de teller. Dit omdat we vaak in de stad rijden (dat doen we nu dan elektrisch) en nogal wat KM op de snelweg rijden en we niet de mogelijkheid hebben om de auto op de oprit op te laden, we hebben namelijk geen oprit. En is ons energienetwerk niet echt geschikt voor 3 fase. Na onze Renault Clio estate diesel is dit bijna net zo zuinig, mits je hem continu oplaat. Het comfort is echt goed, zeer ergonomisch en praktisch. Toch niet alles bedienen met een schermpje, maar gewoon knoppen voor verwarming, radio en scherm aan/uit. Onze leeftijd heeft ook een beetje meegespeeld, lekker hoge instap, ruime zit en zeer stil. Dus ook genieten van onze klassieke muziek.
Na 5000 km alleen maar lof, tijd voor de winterbanden
PRIVATE LEASE Ford Kuga

Ford Kuga 1.5 E.B. 150PK ST-Line X | Wegklap Trekhaak | Pano-dak | ZEER Netjes! | 100% Onderhouden | Alle opties! | Adaptieve Cruise | Elektrische Klep | Head-Up | Full Adaptive LED | Camera V+A | 19 inch | Design-pack | B&O audio | Elektrische stoel
- 2020

Ford Kuga 2.5 PHEV Titanium | Adapt. Cruise | Camera V+A | Winter-pack | Dode hoekdetectie | Standkachel! | 100% Dealer Onderhouden | Automatisch inparkeren
- 2022

Ford Kuga 1.5 EcoBoost ST-Line X 150pk 1800kg Trekgewicht | Adaptive Cruise | Head Up | Alcantara Sportstoelen Verwarmd | B&O Sound | Camera | Apple Carplay | Keyless | 18" L.M |
- 2020