Ford Galaxy 2.0 EcoBoost Titanium (2017)

Ford Galaxy
Ford GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord GalaxyFord Galaxy

UitvoeringGalaxy 2.0 EcoBoost Titanium
Versnellingen6, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2025

Andere Galaxy

Gewikt en gewogen. Wat we konden doen was onze diesel galaxy uit 2014 oprijden om dan over een jaar of 3 a 4 een stationwagen terug te kopen. We hebben thuis vier tieners tussen 15-19 jaar die nog af en toe met ons mee op pad gaan. Nu al een 5 zits station car kopen is nog net iets te vroeg. Het aantal grote 6 /7 zitters mpv stijl neemt op de occasion markt snel af. In mijn achterhoofd speelde dus ook constant wat als ik nu er nog keus is eens rondkijk naar een grote mpv. De afgelopen tijd dus regelmatig op gaspedaal.nl mijn zoeksleutel ingevuld 6 persoons, benzine /elektrisch, trekhaak, automaat, elektrische stoelverwarming en liefste ook El bediend met geheugen, prijs <25000 euro , bouwjaar >2017 …. Er kwam niet zoveel voorbij met deze zoekopdracht. Duurde wat maanden voordat ik wat vond waar vrouwlief ook achter kon staan . Op een dinsdag in april in Heerenveen naar een zwarte galaxy 2.0 ecoboost gaan kijken (voorafgaand al een prijsafspraak onder voorwaarden kunnen maken). De proefrit beviel goed , de prijs en de inruilprijs voor onze diesel galaxy waren ok. Auto mee kunnen nemen en kleine reparatie aan 1 van de gordels bij onze eigen garage uit mogen laten voeren (kosteloos). Fijne, rustige comfortabele terugreis naar Helmond gehad met de nieuwe galaxy.

7,5