Ford Fusion 1.6 16V Futura (2006)
Uitvoering | Fusion 1.6 16V Futura |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
ford Fusion
Sinds december 2006 is de fusion in ons bezit [nieuw gekocht].Het was een hele omschakeling van een Fiesta St naar een Ford fusion,maar i.v.m ruimte kwam de fusion in beeld, en na een proefrit moet ik zeggen hij rijdt prima. vooral de binnenruimte is toch redelijk ruim voor zijn klasse, pluspunt is ook de hoge zit. en de uitrusting is ook goed [verwarmde voorruit,airco elektrische spiegels/verwarmd boordcomputer,regensensor enz.]Het rijden is ook goed te noemen,alleen het veercomfort is wat stug,vooral als je rijd op klinkerwegen word de ondergrond goed doorgegeven. over het model kun je discuseren, maar wij vinden het een stoer model vooral in de futura uitvoering. problemen hebben zich nog weinig voorgedaan, alleen de rechterbuitenspiegel is vervangen onder garantie was een fabrieksfoutje. enige nadeel is de windgevoeligheid van het hoge model, kun je goed merken onder her rijden.maar voor de rest is het een prima wagen.