Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)

autoreview

Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)
Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)Ford Fusion 1.4 16V Champion (2007)

Signalement

UitvoeringFusion 1.4 16V Champion
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007
KM-stand laatst32.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

 • 32.000 km

In eerste instantie was ik op zoek naar een hyundai atos maar ben vanwege het uiterlijk toch overgestapt op de ford fusion.

Wat mij betreft een zeer degelijke auto met ontzettend veel ruimte. Achterin kunnen mensen ook prima zitten. De achterbanken kunnen plat zodat je een, zo goed als, platte vloer krijgt. Ook is het prettig dat er geen verhoging aan de achterkant zit zodat het laden een stuk makkelijker gaat.
De stoelen zijn van goede kwaliteit en hoor dat ook van mensen die mee rijden.

Door de hoge zit heb je goed uitzicht over de weg. Het enige nadeel is dat ik last heb van de linkerstijl van de portier. Op de 1 of andere manier heb ik heel erg last van een dode hoek. Moet altijd ver over mijn schouder kijken om zeker te weten dat er niets rijd als ik aan het invoegen ben. Ik heb daar bij mijn fiat nooit geen last van gehad.

De auto trekt lekker op en kan goed mee komen met het verkeer.
Is pittig zat.

De airco werkt prima en ik zou ook nooit een auto meer willen zonder airco.
Ik heb genoeg opbergruimte en vind het vakje bovenop het dashbord heel fijn.
Het kastje aan de voorkant van het dashbord sluit alleen moeilijk. Moet soms met een beetje geweld wil ik het dicht krijgen.

De asbak zit op een onhandige plek, vooral in het donker zie je niks en moet het op de tast.

Ik controleer het oliepeil vaak maar heb het nog nooit zelf hoeven bij te vullen.
Hij rijd zuinig. 34 liter en rij daar ruim 600 km op. Het zou waarschijnlijk nog wel zuiniger kunnen maar ik rij best wel pittig en heb heel vaak de airco aan staan.

Ik kan wel zeggen, op een paar kleine dingen na, dat ik zeer tevreden ben met de auto.
Ik hoop dat ik niks vergeten ben.

PROBLEMEN

 • 32.000 km

Ik heb tot nu toe nog geen problemen gehad.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens