Ford Focus Wagon 2.0 TDCi 150pk Titanium (2016)
Uitvoering | Focus Wagon 2.0 TDCi 150pk Titanium |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
heerlijke auto lekker vlot
Na afgelopen jaar de wagen gechipt te hebben is deze zuiniger geworden en een stuk vlotter. Binnen no-time zt je met een beetje doortrekken dik over de honderd. Caravan trekken probleemloos zelfs met een vastgelopen rem. Verbruik gaat dan wel een beetje omhoog.
Kwa onkosten de afgelopen tijd.
1 abs sensor defect. Wat als gevolg had geen snelheidmeter stond op nul en verder alles wat met rijden te maken had werd uitgeschakeld. ook de stuurbekrachteging. Moet toegeven echt veel zwaarder sturen viel wel mee. Ik heb gelukkig een km registratie op de telefoon staan hierdoor was het voor mij wel zichtbaar hoe hard ik reed. Alles is weer netjes verholpen. Ik heb wel een Carly aangeschaft om zelf ook te kunnen zien wat er mis met de wagen is. ( nog niet uitgeprobeerd ).
Verder zijn er 4 banden vervangen en nornaal onderhoud geweest. Even afkloppen de kosten vielen dus afgelopen 3 jaar mee.