Ford Focus Wagon 2.0 EcoBlue 150pk ST Line Business (2019)
Uitvoering | Focus Wagon 2.0 EcoBlue 150pk ST Line Business |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Strakke auto
Nieuwe auto nu ruim 3 weken in bezit.
Ik heb voor de 2.0 Ecoblue gekozen omdat ik met diesel moest rijden en ik wat power wilde hebben.
Als jonge rijder van 25 jaar is de strakke wegligging geweldig. Ik kan me hierbij goed voorstellen dat personen die meer comfort en soepelere vering willen, een lagere beoordeling geven op comfort. In vergelijk met mijn vorige auto (v40) is deze strakker en sportiever. De 150 PK diesel doet weinig onder voor de 182 pk benzine. Het koppel is veel hoger en uiteindelijke statistieken wijken hier ook weinig af. Kortom zeer tevreden. Tijdens de proefrit met de 120 pk diesel gereden. Een groot voordeel van de 2.0 in plaats van de 1.5 diesel is het geluid. De 2.0 is in de auto veel stiller. Een soepele en fijne motor (volgens mij afkomstig van PSA). Enige nadeel is voor mij dat hij in Nederland niet in automaat verkrijgbaar is. Hierdoor loop je ook de lane centring assist mis. Wel blijft de lane assist aanwezig alsook de adaptive cruise control.
PRIVATE LEASE Ford Focus

Ford Focus Wagon 125 PK H6 Titanium Navigatie Trekhaak Clima Chroom
- 2020

Ford Focus 1.0 EcoBoost ST Line Business
- 2018

Ford Focus Wagon 1.0 EcoBoost Trend Edition | Climate Control | Keyless | Cruise Control | DAB | LED | Navigatie | CarPlay/Android Auto
- 2020