Ford Focus Wagon 1.8 TDCi 100pk Cool Edition (2003)
| Uitvoering | Focus Wagon 1.8 TDCi 100pk Cool Edition |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2003 |
| Jaar van aanschaf | 2003 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ik ben sinds januari 2003 in het bezit van deze auto, rijd erg veel kilometers als servicemonteur de auto is een stuk stiller en sneller dan de escort.
Ik heb erg veel gewicht achter in de auto en hierdoor heb ik hulpveren laten monteren en is de wegliging een stuk beter geworden (stugger).
De uitrusting is compleet alles wat je nodig hebt zit er op cruisecontrol af fabriek was lekker geweest (bediening op het stuur) is er nu achteraf ingebouwd.
De bestuurderstoel zit op zich goed alleen was een lendesteun en een armsteun wel lekker geweest vindt de ruimte op de achterbank redelijk, achterbank zit erg goed.
De TDCI ervaar ik als een erg soepele motor met een lekkere trekkracht onderin, hebben in de zomer regelmatig de caravan er achter maar dit is ook geen enkel probleem.
Sinds enige tijd tijdens de koude start schokt de motor tijden het wegrijden als de motor op temperatuur is het euvel voorbij, ben bij de garage geweest heeft de computer uitgelezen en niets kunnen vinden er is een nieuwe software geprogrameerd toen is het een week goed geweest, zal het nog een tijdje aankijken.