Ford Focus 1.6 16V Collection (2003)
Uitvoering | Focus 1.6 16V Collection |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Wat het meest opvalt aan deze auto is het gebruiksgemak, schakelt, koppelt licht en stuurt heel fijn, met voldoende gevoel.
De instap is goed,en de bestuurderstoel is op hoogte in te stellen, dus iedere bestuurder kan hem naar wens instellen temeer omdat ook het stuur omhoog-omlaag en in- en uitgeschoven kan worden kun je een goede positie achter het stuur kiezen.
Het enige puntje van kritiek is het vermogen, als je met 4-5 personen rijdt moet hij er behoorlijk aan trekken, dan zou wat meer vermogen welkom zijn.
Voor de achterpassagier is de ruimte voldoende, echt lange mensen, van 1.95 mtr hebben wat weinig beenruimte, maar in ons gezin is niemand langer dan 1.75 mtr. dus voor ons is de ruimte achterin voldoende. De kofferruimte houdt niet over, drie reiskoffers 1 grote en 2 middelgroot, is het maximum, dan kan je nog wat los spul er naast zetten maar dan is hij echt vol.
Maar onsdanks wat kleine minpuntjes zal mijn volgende auto toch weer een Ford Focus zijn.
Tot heden alleen wat lakbeschadigingen gehad, maar dat was bij de aflevering geconstateerd en is inmiddels opgelost.