Fiat Stilo 1.9 JTD 115 Dynamic (2001)
Uitvoering | Stilo 1.9 JTD 115 Dynamic |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Ik heb deze auto gekocht vanwege de aantrekkelijke prijs en de luxe. De motor is zeer soepel en sterk, zeker vergeleken met mijn vorige auto (Citroen Xsara 1.6i). Het panoramadak is in de zomer echt super. Verder ontdek ik na een half jaar nog telkens allerlei leuke functies in de auto.
Negatief vind ik de kraakjes en het zeer trage navigatiesysteem. Door de traagheid gebruik ik hem nauwelijks.
Ik heb de gehele onderhoudshistorie van de auto. Er is nog nooit iets bijzonders aan de auto geweest. Het enige probleem dat de vorige eigenaar had is het airbag lampje dat bleef branden, maar dit is door de dealer verholpen.
Verder heb ik als opmerking dat de banden achter scheef afslijten en dit is niet uit te lijnen.
Tenslotte deet afgelopen zomer op vakantie de stuurbekrachtiging het na het starten niet. De auto een keer of drie opnieuw gestart en toen deed de stuurbekrachtiging het weer perfect! Sindsdien geen problemen meer gehad.
Update: 263.000km
Geen enkel probleem gehad met deze auto! Rijdt nog steeds erg soepel en komt iedere keer zo door de APK heen.
Nog steeds geen problemen gehad
Deze review wordt een beetje saai. Ik heb nog steeds geen grote problemen gehad met de auto. Naast onderhoud is de laatste 100.000km alleen de luchtmassameter vervangen.