Fiat Punto 1.3 MultiJet 16v Lounge (2014)

autoreview

Fiat Punto
Fiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat PuntoFiat Punto

Signalement

UitvoeringPunto 1.3 MultiJet 16v Lounge
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf10 km
KM-stand laatst8.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

3 Punto's: 230.000 km en 1 op 23

 • 8.000 km

Eind januari 2014 heb ik mijn derde Punto opgehaald. Een Lounge uitvoering. In augustus 2010 de eerste Punto EVO. Na 115.000 km en 20 maanden ingeruild voor een Punto Easy. Deze heb ik ingeleverd na 110.000 km en 18 maanden.
De Punto heeft geen geheimen meer. Terwijl iedereen moppert dat het verbruik tegenvalt in vergelijking met de fabrikant stelt, kan ik niet niet anders vaststellen dat mijn Fiat aan de verwachtingen voldoet. 1 op 23. Tot op heden heb ik gem. € 0,06 per km betaald
In de 230.000 km geen onverwachte kosten.

De kosten per km zijn € 0,18 inclusief brandstof, onderhoud, belasting vanaf 1/1/14, afschrijving en verzekering (all risk).

Zijn er geen minpunten: De vloerbedekking slijt snel op plaats waar de linkervoet staat.Binnen 13 maanden door. Fiat geeft dan niet thuis. Jammer.
En natuurlijk de onderhoudsbeurt: 35.000 km, maar olie verversen moet op 30.000 km. Dat geeft het motormanagement aan. Hier worden we voor de gek gehouden.5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens