Fiat Punto 1.2 16v HLX (2001)
Uitvoering | Punto 1.2 16v HLX |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Eigelijk bevalt alles aan deze auto, comfort, verbruik, en veel luxe voor een auto van deze klasse.
Afgelopen vakantie naar zuid Frankrijk zonder enig probleem, vooral genoten van de airco. Verbruik ongeveer 1:16.
Twee maal een lamp (dim) en beide keren dezelfde kant, wel een crime om deze te vervangen. Gescheurde remleiding rechtsvoor direct aan de remklauw (vervangen binnen garantie) Bij afgelopen grote beurt remschijven en blokken vervangen (30.000 km !!!, U rijdt zeker veel korte stukjes was het comentaar van de dealer) Kosten met beurt 455 euro !!!. Tevens moest de distributie snaar vervangen worden, dit moet na 3 jaar of 60.000 km. kost 245 euro dus dit heb ik nog niet laten doen. Krakend koppelingspedaal, dit moet nog gebeuren heb nog garantie tot september 2004. Mijn ervaring is dat een fiat geen goedkope auto is in onderhoud. Ook met onze vorige fiat (Bravo 1.6.16v) duur onderhoud.