Fiat Cinquecento (1993) #3

autoreview

Fiat Cinquecento (1993)

Signalement

UitvoeringCinquecento
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1993
Jaar van aanschaf2009
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Schakellen

Een groot nadeel met mede-passagier, is het schakellen, omdat je weinig ruimte hebt, en je tegen de knie van de mede-passagier aan zit als je naar z'n 5 schakelt. Voor de rest heb ik hem meer als cross auto gebruik, en om het een beetje te leren. Voor de rest wel jammer dat hij niet stationair liep, en veel valse lucht hapte. Onderlaatst per ongeluk schroef in de benzine toevoer naar de motor laten vallen, dus voor mij zo goed als afgeschreven.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens