Fiat 500X 1.3 T4 City Cross S-Design (2019)

Fiat 500X 1.3 T4 City Cross S-Design (2019)

Uitvoering500X 1.3 T4 City Cross S-Design
Versnellingen6, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2023

Geweldige auto

Op 23 januari 2023 is deze FIAT 500X Cross uit 2019 in mijn bezit gekomen, in een grijze kleur. We nemen dan afscheid van onze blauwe 500X die ons veel plezier heeft gegeven.
Het is een Duitse importauto, die de nodige aardige opties heeft, o.a. ook een mooie afneembare trekhaak.
Ik ben inmiddels zo’n 2000 km verder en ik heb alleen maar goed nieuws. Fijne auto, geruisloos en met 150 pk prima uitgerust. Ik weet zeker dat we hier nog lang plezier van hebben.

Genot om in te rijden

Inmiddels nadert onze 500X de 60000 km beurt. Op geen enkele manier heeft de auto teleurgesteld. Het is steeds weer prettig om er mee op stap te gaan. Met de opties adaptieve cruise control en de sidelane warning is het rijden een ontspannende bezigheid. Ook met de caravan erachter hebben de 150 pk's (1,3) het prima voor elkaar. Ik ben geen hardrijder en realiseer een verbruik tussen 1 op 14/16 km. De auto is behoorlijk geruisloos en met het comfort ben ik tevreden. Kortom, alom tevredenheid.

9,5