Fiat 500C TwinAir Turbo 105 Sport (2017) #2

Fiat 500C TwinAir Turbo 105 Sport (2017)

Uitvoering500C TwinAir Turbo 105 Sport
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2020

Weer een 500 c

De blauwe 500c sport kreeg in september een grote beurt . Het is de auto van mijn vrouw en ik wist niet dat er inmiddels 54000 km op de teller stond. De verkoper firma aarsman, wilde heel graag onze fiat maar ja wat koop je ervoor terug als je een eenmaal een 500c sport hebt. Een Abarth lag budgettair beetje buiten bereik. Helaas na een weekend shoppen , bleek dat we niet de enigste waren want een rondje bellen in brabant en in de randstad bleek dat wat we wilden allemaal verkocht was. Puur toeval kwamen we in tilburg bij een dealer een 500c sport zesbak 105 pk tegen met een km stand van 3500. Extreem laag dus gelijk naar de dealer gereden en een proefrit gemaakt. Leuke wagen , beetje traag ondanks de 105 pk en heel vreemd geen in de hoogte verstelbare stoel. Kleur is zwart niet mijn favoriete kleur maar de prijs was laag en de inruil goed dus gelijk een deal. Volgende upgrade savali software voor 120 pktjes

diverse aanpassingen

De 500 is een ideale auto om wat aan te passen zodat je de wagen een meer eigen uiterlijk krijgt.
De wagen is nu voorzien van een mooie einddemper en spoorverbreders en tevens ecu tuning waarna de wagen van de standaard 105 pk naar 122 pk is gegaan.
het gas response is ook aangepakt zodat de wagen sneller oppakt vanuit stilstand.
nu we de wagen een paar maanden hebben moet ik toegeven dat die 6 bak toch wel fijn schakelt , snap niet dat deze niet in een ABARTH standaard zit.

een garantie gevalletje , olie lekkage van de distributie deksel en versnellingbakolie lekkage bij de steekas, is mooi verholpen door de Firma Aarsman in Zevenbergen, top tent

Volgende aanpassing zal waarschijnlijk cruisecontrol worden en ledlampen

Cruisecontrol

De gemiste cruisecontrol , het werd steeds meer als een groot gemis ervaren dat er geen cruisecontrol op de wagen zit vooral bij lange snelweg km’s. Het werd dus tijd voor een cruisecontrol die Roel vakkundig heeft gemonteerd een john gold exemplaar met 2 geheugen functies.

H7 Led

Halogeen h7 in een fiat 500 of abarth 595 s een drama, weinig licht en vooral in het donker is het zicht dan erg slecht. Veel gelezen over een h7 led upgrade en dit nu laten plaatsen door Roel, prijzig maar het zicht is enorm verbetert

Verkocht

Deze auto is van mijn vrouw en eigenlijk heeft ze altijd al spijt gehad dat we de vorige fiat 500 s cabrio hebben ingeruild op deze.
Dat was een blauwe en deze zwarte vond ze uiteindelijk wat betreft de kleur niet zo mooi. Je ziet er alles op.
Dus de wagen is verkocht en een Mini cooper s is er voor in de plaats gekomen.

4,3

PRIVATE LEASE Fiat 500

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens