Fiat 127 (1986)

autoreview

Fiat 127 (1986)

Signalement

Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1986
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf2.116 km
KM-stand laatst2.116 km
Lezerswaardering: 33%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Een nieuwe fiat 127, die 34 jaar oud is 🤔🙄

 • 2.116 km

Tja wat moet ik hier over vertellen. Nou dit! Gekocht ergens in januari. Ik kijk op internet en zie een advertentie van een fiat 127. Even kijken dacht ik en het bleek een station variant te zijn van de 127. Omdat ik vroeger als kind al vaak in Italië kwam en de 127 dus wel ken, kwam deze mij niet bekent voor. De beste man dacht dat het karretje 102116 km gelopen had, maar dat is onwaarschijnlijk omdat deze auto maar 3 jaar op de weg heeft gereden, en alles nogal fris oogt. Te fris voor een fiat die al een ton gelopen zou moeten hebben. Want, interieur nagenoeg onbeschadigd. Motor oogt nieuw onderdelen ogen nieuw plaatwerk relatief nieuw. Tegen de tijd heeft deze fiat zich aardig gekraant, maar de tijd heeft wel iets van sporen nagelaten. Al met al een leuk karretje

3,0
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (16)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens