Dodge Avenger 2.0 CRD SE (2008)
Uitvoering | Avenger 2.0 CRD SE |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Fijne auto
Wij hebben de Dodge Avenger ongeveer 2 jaar en bevald ons hartsikke goed.
wij hadden hem gekocht op 27 December 2008 toen wij voor een Peugeot 407 SW gingen kijken daar stond hij warm te lopen op een koude ochtend ik ging eens kijken natuurlijk eerst de motorkap open want het moest wel een diesel zijn, en ja hoor het was een 2.0 liter Diesel. toen maar even binnen kijken er zat alles op wat de 407 ook had maar had ook wad extra's zoals HDD DVD ETC. dat was wel leuk
een paar keer gas geven en de turbo kon je goed horen BRRR BRRR BBBRRR zo ging het.
wij wilde nartuurlijk een proefrit maken en dat mocht trekt als een beer gelijk gekocht omdat je deze niet elke dag ziet.
40000 KM schuden van achteras
na rond de 40000 KM begon de achteras te schuden geen probleem gelijk naar de dealer gegaan en omdat hij pas 11 maanden oud was garantie
41000 trekhaak
toen hebben wij er een trekhaak op gedaan om de caravan te trekken
veel beter dan die Renault die we eerst hadden
41500 motor schokt geen probleem garantie dus ermee terug maar niet kunnen vinden
43000 motor schokt geen probleem garantie dus ermee terug maar niet kunnen vinden
45000 motor schokt geen probleem garantie dus ermee terug maar niet kunnen vinden
50000 motor schokt geen probleem garantie dus ermee terug maar niet kunnen vinden
60000 motor schokt geen probleem garantie dus ermee terug maar niet kunnen vinden
Garantie weg das pech want het is nog steeds niet opgelost
dus tot op heden schokt de motor nog steeds
maar voor de rest PRIMA auto