Daihatsu Sirion 1.3 16V SR (2002)
Uitvoering | Sirion 1.3 16V SR |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Was meteen bij de proefrit al verkocht, hij rijdt veel beter dan voor de ’facelift’. De motor is echt top, super enthousiast, erg krachtig (102pk) en soepel voor een 1.3. Het verbruik is verbazend laag, gemiddeld zo’n 1 op 15, op langere afstanden heb ik zelfs een keer 1 op 17,7 gehaald!!
De stoelen geven goede steun en de auto is behoorlijk stil, er zit alleen wel een behoorlijke resonantie in de motor rond de 2800 toeren. Gewoon iets meer of minder gas en je merkt er niets van. De vering is lekker comfortabel, misschien een beetje te soepel.
De kofferbak is ruim en makkelijk te beladen. Ik vind vooral de afwerking een heel stuk beter dan de van de oudere Sirions. Ik heb ook heel veel positieve reacties gekregen over het uiterlijk van de auto, ik vind het ook echt een schoonheid.
Kortom deze ondergewaardeerde auto is echt een aanrader voor mensen die een fijne betrouwbare auto zoeken met een eigen gezicht!
geen natuurlijk