Daewoo Tacuma 2.0 Class (2004)
Uitvoering | Tacuma 2.0 Class |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Leuke auto maar voor even
Ik kocht deze auto omdat we voor een ander huis gingen en ik de auto kosten toch wat naar beneden wilde hebben. De Octavia werd te duur. Op internet maar eens gaan speuren naar een auto op LPG G3. Ik kwam terecht bij de renault dealer in Nijkerk waar deze chevrolet (deawoo) tacuma stond. Mooie kilometer stand mooie prijs. Ik kreeg zelfs geld toe op de Octavia. Na wat problemen met het gas wat onder garantie werd opgelost reed te auto goed. Echter het verbruik begon me tegen te vallen. 1 op 10 op gas is normaal maar als je soms wel 1200 kilometer in de week rijdt wordt het me wat teveel. Bovendien begon het comfort me wat tegen te vallen. Deze auto wordt volgende week dus ingeruild voor een citroen picasso 2.0 hdi. Een stuk zuiniger in verbruik en een stuk beter afgewerkt. Een chevrolet is leuk maar niet te vergelijken met de europese auto's. Heb de auto met gesloten beurs in kunnen ruilen gelukkig
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee