Dacia Logan MCV 1.6 Lauréate (2008)

Dacia Logan MCV
Dacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCV

UitvoeringLogan MCV 1.6 Lauréate
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2015

Geweldig keuze

Na bijna een ton en vier jaar er mee gereden te hebben.
Op de normalen vervangening zoals banden ,distrubutieriem, uitlaat en een keer storing in de verlichting na.Geen extra kosten aan gehad.
Waar een hoop mensen over klagen zijn de stoelen ,de zitting is te kort volgens hun. Ik ben zelf 192cm en weet niet waar ze het over hebben. De stoelen zitten prima, zijn goed teverstelen en geven goede steun in de rug.
En na 266.000 is dat nog zo. Hier voor haden we een Fiat panda diesel ( ook een heel leuk autootje)daar was de laatruimte altijd zovol.
Nu met de dacia een zee van ruimte!
En duurt iets langer maar ook zo vol.
Maar dan heb je ook wat achterin liggen!
Kortom geen dag spijt van deze aankoop

Vandaag de dacia ingeruild

Na bijna 4 jaar trouwe dienst afscheid genomen van de dacia.
Klinkt raar maar het doet je toch wat, hij heeft ons nog nooit in steek gelaten .
We hebben nu een mooie Clio diesel aan geschaft.
(We blijven dus nog een beetje in familie)