Dacia Dokker TCe 130 Stepway (2019)

autoreview

Dacia Dokker TCe 130 Stepway (2019)
Dacia Dokker TCe 130 Stepway (2019)Dacia Dokker TCe 130 Stepway (2019)Dacia Dokker TCe 130 Stepway (2019)Dacia Dokker TCe 130 Stepway (2019)Dacia Dokker TCe 130 Stepway (2019)Dacia Dokker TCe 130 Stepway (2019)

Signalement

UitvoeringDokker TCe 130 Stepway
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf3.000 km
KM-stand laatst4.104 km
Lezerswaardering: 32%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

van Clio 1,2 naar Dacia Dokker TCe 130 GPF Série Limitée Tech Road

 • 4.104 km

Bewust overgegaan van Renault Clio 1.2 Naar Dacia Dokker i.v.m. ruimte om mijn scootmobiel mee te kunnen nemen. Iets wat ook heel goed gaat met als extra voordeel de hogere zit en iets meer motorvermogen. Verder is de Dacia sober ingericht maar daar tillen wij niet zo zwaar aan. Wel makkelijk dat er 'n achteruitrijd camera in zit. 'n Auto moet je van A naar B kunnen brengen waarbij extra luxe voor ons niet zo belangrijk is. Wel belangrijk 'n goede zit en dat heeft hij. Na twee tankbeurten kan ik nog niets zeggen over verbruik waar ik in 'n volgend bericht op terug kom. Tot nu toe niets dan goeds.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens