Cupra Tavascan 77kWh 210kW Business (2025)

Cupra Tavascan 77kWh 210kW Business (2025)

UitvoeringTavascan 77kWh 210kW Business
Bouwjaar2025
Jaar van aanschaf2025

prachtige wagen

Ik heb de tavascan nog maar zeer recent in mijn bezit. Vorige jaar moest ik van mijn werkgever een nieuwe wagen kiezen. Na vooral in de VW groep ( enyaq's, Id 4/5's ) en tesla model 3 en Y gekeken te hebben, kwam ik de cupra tavascan tegen. Voor mij was dit eindelijk een eens elektrische auto die ook nog echt wel wat ' auto' uitstraalt, sportief, niet té kaal vanbinnen. Sorry ik vind de ID's nogal gewoon, 13 in een dozijn wagens, en een tesla, hoe meer ik die model Y zie, hoe vreselijker ik ze vind. Ik kies dus voor de tavascan in het ' tavascan Bleu' aangezien dit ( naar mijn mening) hem het beste staat. Hij is prachtig, en velen kijken ook al eens om, omdat je deze wagen nog niet veel ziet rondrijden. Ik heb momenteel weinig minpunten, hij rijdt super, stil, van comfort naar de zeer sportieve cupra stand. De ambient verlichting binnenin is prachtig. Alsook de verlichte logo's en ook de geprojecteerde logo's bij het uitstappen. Wat ik vooral ook goed vind werken is de adaptieve cruise control ( zalig) en het automatisch inparkeren. Dit al een paar keer gedaan, in smalle toestanden, en hij manouvreert perfect en verrassend snel tussen de geparkeerde wagens. Het enige wat ik paar keer gehad heb is dat de android auto niet steeds meteen beschikbaar is, wat jammer is, misschien dat een softwareupdate hier een oplossing kan bieden. Ook is de app niet echt uitgebreid met mogelijkheden, hopelijk is hier nog meer mogelijk in de toekomst. Maar tot op heden ( fingers crossed) ben ik een zeer tevreden Tavascan eigenaar.

9,5

PRIVATE LEASE Cupra Tavascan