AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Citroën Xsara 2.0 HDI 90pk Ligne Prestige (2001)
Uitvoering | Xsara 2.0 HDI 90pk Ligne Prestige |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Xsara 30 juli 2006 als occasion gekocht bij Citroen dealer Roggeveen in Capelle a/d IJssel.
Rij nu een maand in deze auto, heerlijke rustige diesel, tot nu toe +/- 1 op 17,5 brandstof verbruik met airco.
Enige nadeel aan deze motor is dat hij beneden de 1500 omw/min niet erg bij de les is, wat in de stad rijden in de vierde versnelling betekend dat je minstens 60 km/h op de teller moet rijden.
Verder nog geen problemen gehad, behalve een kraakje rechts achterin, bleek slot van achterbank leuning rechts te zijn, is door garage opgelost.
Autotest
Citroen Xsara 1.6i 16V Ligne Prestige (2001)
Nieuws
De goedkoopste Hyundai i10 is minder ‘basic’ dan Hyundai denkt – Back to Basics
Praktijkervaring
Praktijkervaring Jeep Avenger: Auto van het Jaar-waardig?
Op Zoek Naar
De bijna vergeten Toyota Urban Cruiser of toch iets anders cross-overigs voor €5.000?
Nieuws