en nog veel meer..
Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
Uitvoering | ë-C4 50kWh 136 Feel Pack |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Het is niet mijn bedoeling een uitgebreide review achter te laten, wel om een eerlijke mening te geven. Kofferbakruimte, uitrustingsniveaus en infotainment vind je vast terug in andere reviews.
Laat voorop staan dat mijn zoektocht overal begon behalve bij Citroën of elektrisch. BMW 1 serie, Audi A3, en de Mazda cx30 waren de auto’s waar ik naar keek. Tot ik op een dag een reclame hoorde over de c4 die maandelijks zo laag uit viel, dat het toch interessant was om eens te kijken. Meteen verkocht. Eerlijk? Het was het comfort. Zeg over de afwerking, het uiterlijk, de software en de ruimte wat je wilt. Het comfort kan geen enkele auto tegen op. Het rijd als een zonnetje. Rory Reid omschreef het als het dichtste wat je bij Rolce Royce kan komen zonder het geld. En ik geloof oprecht dat dat zo is.
Zijn de overige punten minder? Zeker. Je merkt aan een aantal dingen echt wel dat de auto geen premium model is. Het resterende aantal kilometers klopt voor geen meter, het interieur oogt wat minder sjiek, de naden sluiten 98% aan en ik kom niet verder dan België op 1 tank. Vind ik de auto echt mooi? Sommige delen wel sommige wat minder. Maar zou ik in deze klasse opnieuw voor deze auto kiezen ? 1000%. Iedere ochtend is het een genot om te rijden en daar gaat het om wat mij betreft.