Citroën C4 Coupé 2.0 HDi 16V VTS (2005)
Uitvoering | C4 Coupé 2.0 HDi 16V VTS |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
We hebben de eerste kilometers in deze auto afgelegd. Het rijdt uitstekend. Tijdens de testritjes hebben we wel in een 110pk motor gereden, maar nog niet eerder in de 138 pk. Man, wat een vermogen! Die auto blijft trekken!
We hebben het navidrive systeem met JBL geluidssysteem en ingebouwde telefoon. De systemen laten zich duidelijk bedienen via het grote centrale scherm. De voicecontrol zag ik eerst voornamelijk als gimmick. Maar na wat gewenning gebruik je het steeds makkelijker (en dus vaker).
Het is de eerste auto die ik rijd met 6 versnellingen. Dat is wennen. Ik moet mezelf er steeds aan herinnneren dat ik na de 5 nog een keer door kan schakelen.
Zodra er meer kilometers zijn gemaakt zal ik deze review updaten! Mn het motor gedrag zal interessant zijn. De overige eigenschappen zijn al uitvoerig besproken in de andere reviews over deze auto.
De cd-speler geeft wel eens de foutmelding: Bron cd-speler niet aanwezig.
In dat geval ’pakt’ ie m’n cd niet. Ik ben er mee terug geweest en dan zul je altijd zien, als de monteur in de auto stapt doet het probleem zich niet voor! Blijft dus nog even een raadsel.