Citroën C4 Coupe 1.4 16V Ligne Seduction (2007)

autoreview

Citroën C4 Coupé 1.4 16V Ligne Séduction (2007)

Signalement

UitvoeringC4 Coupé 1.4 16V Ligne Séduction
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2013
KM-stand bij aanschaf87.302 km
KM-stand laatst90.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Vandaag opgehaald

 • 87.385 km

Ik heb vandaag een andere auto opgehaald nl een Citroen C4 Coupe uit 2007.
Ik heb er pas 85km mee gereden maar ben in ieder geval nu tevreden.Is natuurlijk niet zo comfortabel als de Audi maar ga wel een lange revieuw schrijven als wat meer km heb gereden. Ik ga ook een verbruiks monitor bijhouden daar ik benieuwd ben in hoeverre die overeen komt met de boordcomp. Stuurt wel lekker en is ook ruim genoeg daar ik 90% van de tijd alleen in de auto zit. Er zit ook een parrot in en die werkt subliem met de Iphone4. Rest mij nu te zeggen dat als ik wat meer km gemaakt heb een uitgebreide revieuw te plaatsen

ca 3000km verder

 • 90.000 km

Ben zeer tevreden et de C4. Ben nu ca 300km verder en het valt me op dat ie niet zacht is afgeveerd,eerder sportief. Stoelen zitten goed maar het is geen Audi A6. Schakelen bevalt ook weer goed maar ben nog steeds fan van een automaat. Verbruik valt me mee,1:14,3 over de eerste 3000km. Is nog geen 10% minder zuinig als de fabrieksopgave,en zoals bekend wijken die nogal eens af. Sturen gaat vrij direkt en de auto reageert goed op de stuurbewegingen. Cruise-control werkt ook prima. Je kunt het per km laten oplopen of per 5km als je wilt versnellen of vertragen. Enige wat niet goed werkte was de asbakverlichting en dat was behoorlijk irritant. Vandaag bijna op mijn werk een flinke schuiver gemaakt in Tiel. Ik wilde rechtsaf en de auto ging gewoon rechtdoor. Alleen stond er een vluchtheuvel in de weg en daar vloog ik overheen (met een snelheid van 10km/h). Ik schrok me kapot en realiseerde me dat dit de eerste auto is waar ik sinds 15jaar geen winterbanden op heb laten monteren. Zal niet zeggen dat het met winterbanden niet was gebeurd maar was erg bizar om mee te maken. Naderhand bij dachlicht overal gekeken en geen schade te vinden. Niet aan de velgen en ook niet aan de onderkant van de auto. Gelukkig goed afgelopen,dit had ook heel anders kunnen eindigen dus komende winter gewoon winterbanden eronder. Op de terugweg even langs de garage gereden en even snel op de brug de onderkant laten bekijken en niks te vinden. Gelijk de verlichting van de asbak laten maken. Half uur later en 15euro armer stond ik weer buiten. Al met al ben ik zeer tevreden over de auto. Nu op naar de volgende update en die zal over ca 10000km zijn als er niks geks voorvalt. En de parrot 3100carkit werkt ook prima.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Citroën C4

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens