Citroën C4 Coupé 1.6 16V VTR+ (2006)

Citroen C4 Coupé
Citroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 Coupé - interieurCitroen C4 Coupé - interieurCitroen C4 Coupé - interieurCitroen C4 Coupé - interieurCitroen C4 Coupé - interieur

UitvoeringC4 Coupé 1.6 16V VTR+
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006

Na zo’n 10 weken te hebben gewacht is eindelijk op 7 juli 2007 de Citroen C4 VTR+ klaar om gehaald te worden. Na 3 maanden te hebben rondgereden in een zwaar ’over priced’ en saaie VW Golf 1.6 FSI ben ik klaar voor de Franse revolutie. Om 18.00 uur de Parking van het Motorhuis in Leidschendam opgereden en ZE staat klaar. Of is het toch een hij!
Naast de zeer leuke uitrusting die de VTR+ standaard heeft heb ik slecht een paar extra’s; Bluetooth
en Aluminium accenten in het dashboard. Dit laatste staat hem goed!
De Bluetooth is helaas toch iets anders dan de folder deed beloven. Een nieuwe knop op het dashboard van Nokia, geen menu op het display. Ik had verwacht dat dit te regelen zou zijn vanaf het stuur en dat je de call list in de boardcomputer zou zien.
Hier ga ik toch nog even voor terug.
Ik heb nu een paar honderd kilometer gereden en de auto maakt nu al een hoop meer los dan de Golf. Een dame stak al een duim op en een heer stopte zijn auto, stapt uit en gaat uigebreid de auto bestuderen terwijl ik niets vermoedend alle knopjes aan het proberen was. Tja dat maak je met een Golf niet mee.
Ter info: Hiervoor gereden een 10 jaar oude Citoen ZX 1.8I Furio en een 7 jaar oude Citreon Xsara 1.6 Ligne Prestige.

Alle knopjes en belletjes werken.

Foto’s volgen snel!

PRIVATE LEASE Citroën C4