Citroën C4 Coupé 1.6 16V VTR (2005)

Citroen C4 Coupé
Citroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 CoupéCitroen C4 Coupé - interieurCitroen C4 Coupé - interieurCitroen C4 Coupé - interieurCitroen C4 Coupé - interieurCitroen C4 Coupé - interieur

UitvoeringC4 Coupé 1.6 16V VTR
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Rijd nu sinds januari in deze prachtige auto. Ik heb de Coupé in Noir Obsidien (zwart metallic) met als extra’s Pack 1 (o.a. gescheiden climate control, automatische verlichting en een regensensor) en een radio/CD. Verder heb ik de auto laten verfraaien door mooie 17’ lichtmetalen velgen (geen fabrieksvelgen) met 225 banden. Een zeer mooie auto (zoals mijn zusje zei een geile auto om te zien :)) en ik heb er nog steeds veel bekijks mee. De auto is stil, comfortabel (hoewel de banden zeer stug zijn) en zeer goed afgewerkt. Heb ook met een Golf V gereden en de materialen op de deuren bijvoorbeeld zijn gewoon fraaier in de C4. Ben zeer te spreken over de auto en geeft aan dat Citroën de juiste weg gevonden heeft!

Geen problemen. Het enige wat ik melden is dat de speaker rechtsvoor af en toe rammelt als de muziek hard staat en dat bij zeer warm weer de (automatisch dimmende) binnenspiegel gaat hangen. Voor de rest geen problemen, dus ook geen elektronische!

Het verbruik was in het begin niet best. Niet zuiniger dan 1 op 10, maar moet erbij zeggen dat dat bijna alleen korte stukjes waren. Ga nu richting 1 op 12 met alleen korte stukjes. Op de snelweg verbruikt hij ongeveer 1 op 15 a 16.

PRIVATE LEASE Citroën C4