Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2002)
Uitvoering | PT Cruiser 2.0i Limited |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Door vertrek van een collega kwam ik bij toeval een half jaar te rijden in een PT Cruiser. Op het eerste gezicht lijkt dat best leuk: ’weer eens wat anders’. Na die eerste 5 minuten beginnen de tegenvallers, welke dan ook niet meer ophouden....
De afwerking van het interieur is van speelgoed-kwaliteit. De motor loopt niet lekker op gas (slaat af en toe af, horten en stoten). De starre achteras (welke andere auto heeft dat nog?) zorgt ervoor dat je hobbelend over "s lands wegen gaat. Het standaard ontbreken van ABS... Dit is geen auto van deze tijd!
Indirect sturen. Grote draaicirkel. Wegligging in bochten op hoge snelheid is gevaarlijk slecht. Moet ik nog verder gaan????
De 2.0l motor heeft te weinig vermogen, zodat de automaat voortdurend terugschakelt.
Dit is met stip de auto waar ik het minst tevreden over ben in de laatste 5 jaar (en ik heb er heel wat gereden). Zelfs een standaard Opel Corsa 1.2 is een betere rijdersauto!
Gasinstallatie.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee