Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)

autoreview

Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)
Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)Chrysler PT Cruiser 2.0i Limited (2000)

Signalement

UitvoeringPT Cruiser 2.0i Limited
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2000
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Het is echt een prachtig model om te zien en om in te rijden. Wij waren er direct weg van. ook het rijden, mits er geen problemen zijn, is goed. Goede wegligging, goede rijeigenschappen, alleen het uitzicht rondom valt wat tegen. Deze Cruiser rijdt ook op gas en dat is niet aan te bevelen. Naast het feit dat hij op benzine al niet zuinig rijdt gaat hij ook graag aan het gas (1 op 6/7!). De automaat versie helpt natuurlijk hier niet bij. Hierdoor spaar je wel weer veel airmiles, maar je staat vooral veel still bij de pomp.
Vooral in het begin ontzettend veel - vooral positieve - reacties, dat mensen zelfs op zebrapaden stil stonden om te kijken naar de auto. Over het algemeen ging de duim lachend omhoog. Tegenwoordig is hij ook op de campings in het zuiden van Europa nog steeds voor menigeen een opvallend verschijnsel.
Oh ja, de draaicirkel is wel iets waar aan wij moesten wennen. Deze is bijna 11m en toch wel wat groter dan wij gewend waren en regelmatig denk je toch weer van het gaat nu lukken, en toch weer niet...
Als ik alle kosten zelf had moeten betalen, had ik deze PT Cruiser allang de deur uit gedaan. Nu gaat hij binnenkort de lease uit. Aan het uiterlijk en rijeigenschappen ligt het niet, wij hebben er alleen qua mankementen geen geluk mee gehad. Misschien had deze PT Cruiser toch nog te veel last van kinderziekten.

PROBLEMEN

Tja, hier wordt het wat minder positief voor deze Cruiser althans. Naast het feit dat de stuurkolom al vrij snel vervangen moest worden, omdat hier een tik in zat, rijdt een Cruiser totaal niet lekker op gas. Vele malen hiervoor teruggeweest naar de dealer en vele malen zijn er onderdelen uitgewisseld. Dus op gas is de PT Cruiser zeker niet aan te bevelen.
De katalysator is vervangen, vele malen de lagers en 4-5 antennes. Deze zit echt op een verkeerde plek. Aangezien ik veel op smalle binnenwegen rijd en daarbij veel met overhangende takken en of struiken te maken heb, tikken die snel de antenne om. Ook het feit dat hij aan het voetgangers kant (rechts) zit maakt het gevoeliger voor vandalisme.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens