Chevrolet Evanda 2.0 Class (2005)

Chevrolet Evanda
Chevrolet EvandaChevrolet EvandaChevrolet EvandaChevrolet EvandaChevrolet EvandaChevrolet EvandaChevrolet EvandaChevrolet EvandaChevrolet Evanda - interieurChevrolet Evanda - interieur

UitvoeringEvanda 2.0 Class
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2014

Aankoop Chevrolet Evanda

Omdat ik voor woon/werk bijna 100km er dag afleg was ik van mening dat er degelijke auto moest komen. Een auto die mij zonder problemen van a naar b kan brengen. Verder rij ik nog de nodige kilometers privé.

Met mijn vorige auto, Ford Focus wagon trend 1.6 van 1999, heb ik bijna in een jaar 35 duizend kilometer gereden. Wat ik erg miste in de focus was toch wel comfort. De teller van de Focus stond snel op de 295 duizend kilometer en was aan vervanging toe.

Ik reed met de Ford bijna 70 euro per week aan brandstof weg. Ik dacht dat moet toch anders kunnen.

Ik zag bij Bisschop Carservice in mijn woonplaats Zwolle deze Chevrolet te koop staan. deze auto heeft alles aan luxe en comfort en de Chevrolet rijd heeft een LPG g3 installatie.

Al snel was ik helemaal weg van deze auto, deze auto was namelijk helemaal door de Chevrolet dealer onderhouden en had onlangs nog op 3 december 2013 een grote beurt en APK door de dealer gekregen. Alle dealer stempels aanwezig.

De verkoper liet mij een factuur zien van een koprevisie. Januari 2014 heeft de auto op 170.000 km een complete koprevisie gehad. Nieuwe kleppen, waterpomp, distributieriem alles erop en eraan. alles is vervangen.

Dit alles gaf mij veel vertrouwen in deze auto en heb besloten om tot koop over te gaan.

De eerste 1000 km

Morgen heb ik de auto 2 weken in mijn bezit.
De auto rijd erg goed, goede prestaties en absoluut geen luie auto. je bent erg rap van je plek af. De automaat schakelt erg goed en vlot door.

Maar toch zijn er wel dingen die mij opvallen, in de bochten hangt de auto eigenlijk best wel door, gevoel dat je dan je schrap moet zetten om niet van de stoel te glijden. Er lijkt een krakend geluid van het dashbord te komen, als je er let dat hoor je het, maar voor mij niet hinderlijk.

Veder vind ik dat de climate control een eigen leven heeft.
Als ik de climate control instel op 21,5 graden word het behaaglijk warm in de auto, maar als de 21,5 graden bereikt is, voel je ineens een koude luchtstroom in de auto komen. En de warmte is dan weer weg, erg irritant. hopelijk dat hier nog een oplossing voor kan komen.