Chevrolet Evanda 2.0 Class (2005)
Uitvoering | Evanda 2.0 Class |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Na 106.000 probleemloze km in mijn Daewoo Evanda van 2003 en in totaal 500.000 km met verschillende Leganza’s ontving ik in januari de sleutels van mijn huidige zwarte Chevrolet Evanda.
De Evanda is een statige ingetogen verschijning en naar mijn idee ondergewaardeerd. Het is een echte comfortable stille auto die erg veel waar voor zijn geld biedt. Nooit heeft een Daewoo mij laten staan. Hij is gerekend naar zijn grootte zuinig, nl 1 op 11, 2 op de grote weg, in de stad laat hij een klein steekje vallen nl 1 op 8,6.maar als je daar veel moet rijden ga je wel met de fiets tegenwoordig.persoonlijk zou ik graag een nog iets zwaardere motor willen hebben maar dat is pure luxe. De dealer, Selles in Zwolle komt zijn afspraken altijd na en over het gezellige verkoopteam niets dan lof. Als ik kijk na mijn prijs per gereden kilometer kdurf ik de vergelijking met een Golf of Astra rustig aan!
Een nadeel: na 60.000 km moet de distributieriem worden vervangen. Zou toch makkelijk 100.000 km mee moeten gaan.