Cadillac Seville STS (1995)

Cadillac Seville

UitvoeringSeville STS
Bouwjaar1995
Jaar van aanschaf2003

De Cadillac Seville rijdt fantastisch. Wegligging, vering is een hele belevenis. Bij een snelheid van 140 Km/uur maakt de motor zo’n 2000 toeren.
De auto is geruisloos en zeer snel. Menig snelle auto laat ik ver achter me.

Comfort:
-Volledig electrische stoelen, die verwarmd zijn. Ook zitten er verstelbare luchtkussens in de stoelen.
-Zelfdimmende binnenspiegel
-Klimaat controle.

Je hebt inderdaad veel bekijks in deze auto. Alleen het geluid al, als je de V8 flink aan het werk zet. Als je flink gas geeft, kijkt bijna iedereen om.

Op electrisch gebied heb ik nogal wat problemen.

-derde remlicht werkt niet meer.
-Airco is lek. Freon mag niet meer gebruikt worden om de airco te vullen. Moet daarom nieuwe slangen en nieuwe pomp installeren om airco weer werkend te krijgen. Kosten ongeveer 500 Euro.
Let hier op als je een oudere auto koopt met airco. Kan je een hoop kosten besparen.
-Centrale vergrendeling doet het niet helemaal goed.
-Voorbanden slijten nogal snel, omdat deze auto voorwielaandrijving heeft. Ik vind dat de auto teveel vermogen heeft voor voorwielaandrijving,zodat spinnen bijna onvermijdbaar is bij snel optrekken.

7,5