BMW Z4 Roadster sDrive18i High Executive (2014)
Uitvoering | Z4 Roadster sDrive18i High Executive |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Bmw z4 1.8
Hoi,Ik heb sinds 3 maanden een z4 1.8 dus de instap versie maar wel de M uitvoering en 8 traps automaat, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en hij is sneller dan verwacht en wat sommige reviews schrijven er is eigenlijk nooit gebrek aan trekkracht.
Wat met schrijft over de (te)lange schakel gangen klopt wel en als ik snel wil zijn gebruik ik ook altijd mijn stuurschakeling peddels en schakel ik bij 4000 tpm en trekt jij geweldig door.
Laatst een sprintje getrokken met een 530d en naar eigen zeggen gechipt en we gingen gelijk op wat ik niet verwacht had want als je de specificaties bekijkt is de 530 een stuk sneller. (niet dus)
Ik heb zelf ook een paar 325i gehad (e46 en e90)maar deze z4 rijd veel soepeler en zeker zo snel (als je zelf schakelt)
Dus de 1.8 is best wel snel en dan heb ik het nog niet over het geluid dat is geweldig, een 6 cilinder heeft een zeer mooi geluid (eigen ervaring)maar het geluid van de z4 4 cilinder is misschien wel mooier.
Dit is mijn 7e bmw dus wel een kenner en ik zeg dit is een hele fijne auto en fijne motor.