BMW X3 xDrive20d High Executive (2011) #2
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
BMW x3
Sinds 2011 dus in het bezit van een BMW x3
De eerste kilometers was net vooral wennen aan de zeer krachtige dieselmotor,die niet uitblonk in rust,het geluid irriteerde mij nogal
Ik vond hem voor een zo'n dure auto te rauw klinken ,maar allengs ben ik hieraan gewend geraakt en vooral de heerlijke automaat is een genot om mee te rijden.
In al deze jaren geen noemenswaardige klachten gehad,toch overweeg ik nu om de auto in te ruilen voor een iets kleiner model,misschien de nieuwe active tourer,maar dit hangt ook af van de inruilprijs,want de afschrijving van deze auto doet me schrikken.
Dus het idee,dat een BMW minder afschrijvingndan bv een vw is een farce.
Verder ben ik tot heden zeer tevreden met mijn toch wel heerlijk rijdende x3,vooral op lange ritten die we elk jaar opnieuwe maken met vakantie zijn door de heerlijk zittende sportstoelen geen straf.
Ook hebben wijde auto behoorlijk lux uitgerust met oa zelfdimmende spiegels,ledestenen,trekhaak,grootlichtassitent en nog diverse andere prettige dingen
Al met al tot nu toe een heerlijk rijdende auto