BMW 535i Executive (2000)
Uitvoering | 535i Executive |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Mooi model, geweldige motor en geweldige luxe uitrusting.
-Nokkenassensor defekt (sloeg soms af tijdens stationair of fileverkeer/brandend motorcontrolelampje)
-Klep carterventilatie lek (sloeg soms af tijdens fileverkeer)
-Luchtmassameter defekt (sloeg soms af na starten/automaat schakelde soms niet door/brandend motorcontrolelampje)
-Stationair toerental te laag in opwarmfase omdat verbruikers niet juist waren ingesteld in DME (sloeg af bij fileverkeer)
-Bendix startmotor defekt (na start bleef startmotor ratelen)
-Transponder in 1 sleutel defekt (sloeg soms niet aan)
-Gescheurde vacuumslang van luchtpomp-regelklep (brandend motorcontrolelampje)
-Beide handbediende stellers in xenon-koplamp rv afgebroken (APK afkeur)
-Accu defekt
Bovenstaande probemen deden zich verspreid over 10 weken voor na aankoop. Deze auto was ingeruild bij mijn werkgever, waar deze door mij is aangeschaft (op handelsbasis, dus zonder garantie). Ik heb zo het idee dat de auto om bovenstaande klachten is ingeruild. Ik heb alleen het geluk gehad dat mijn werkgever officieel dealer is van de eeuwige concurrent van BMW, waardoor er gelukkig genoeg expertise in huis was om alles zelf op te lossen en het mij relatief weinig geld heeft gekost (soms wel met het nodige hoongelag van collega\'s). Ik denk dat je als gewone particulier helemaal gek had geworden (ik werd er zelfs soms radeloos van).