BMW 535d xDrive Touring High Executive (2013)

BMW 535d xDrive Touring High Executive (2013)

Uitvoering535d xDrive Touring High Executive
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2022

Pleasure to Drive

Sinds juni 2022 ben ik in het bezit van deze werkeijk fantastische auto, BMW 535d Xdrive Individual High Executive. Wat een prachtige kleurcombinatie, citrinschwarz met champagne kleurihe bekleding afgewerkt met hoogglans zwart pianolak. Er is werkelijk op bijna niet bezuinigd bij het samenstellen. Alleen geen nightvision/stoelventilatie/Logic7/M-pakket. Echt te veel om alle wel aanwezige opties op te noemen. Een paar bijzondere zijn 4-zone klimaatzone;massagefunctie;softclose;Equalizer;Dolby Surround Sound enz enz enz. Het 1e jaar helemaal geen problemen mee gehad, in het 2e jaar wel de nodige kosten gehad door pure slijtage zoals remblokken en schijven, 4 nieuwe banden, kapotte koelvloeistof buis naar de motor (op de Bundesbahn). Verder geen bijzondere reparaties gehad/gedaan. Rij eigenschappen zijn echt subliem, met 5 rijstanden. Comfort+ is mijn favoriet, je deinst lekker over de weg en de meeste hobbels worden heerlijk glad gestreken. In 2022 naar Berlijn gegaan met de bimmer en ook natuurlijk getest hoe hard ie nou werkelijk kan, op de teller (6WB cluster) reed ik 255 km/h bij 3400 toeren. Dus er zat meer in, maar vond het wel hard genoeg. Stabiliteit en weggligging bij 200+ is ook formidabel te noemen, geen storende windgeruis oid. Ik ben echt zo blij met deze auto. Mijn vorig BMW 535d touring was ook een geweldige auto, je zou denken dat het niet beter kan, maar die Zuid Duitsers maken toch weer een betere auto, en verfijnen het comfort.