BMW 530i xDrive Touring (2018) #3

| Jaar van aanschaf | 2023 |
| KM-stand bij aanschaf | 93.000 km |
| KM-stand laatst | 93.000 km |
Aanschaf auto
Na maanden zoeken op internet ben ik uiteindelijk uitgekomen bij een bedrijf dat auto’s importeert uit Duitsland.
Na een goed gesprek en mijn hele wensen lijstje op tafel te hebben gelegd zijn ze opzoek gegaan naar een BMW 530i xdrive.
Na een aantal maanden kreeg ik een aantal BMW ‘s doorgestuurd. Uiteraard waren ze allemaal net iets boven mijn budget maar wel helemaal compleet.
Er stond een bmw tussen met bruine leren bekleding, dit sprak bij gelijk aan maar gaf toch enige twijfel of ik het wel mooi zou vinden.
Uiteindelijk na lang nadenken heb ik er voor gekozen om toch voor een zwarte auto met licht bruine bekleding te gaan.
Tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad!!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

BMW 5-serie Touring 520i High Executive M-SPORT | 20inch | Electrische sportzetels | Volledig onderhouden |
- 2017

BMW 520i M Sport | Panoramadak | Head-Up | 360 Camera | Leder | Stoelverwarming | Carplay | Sfeerverlichting | Full LED | Park Assist | DAB | Live Cockpit | Sportstoelen | Navigatie | Dodehoek detectie
- 2018

BMW 520i M-sport High Executive | Navigatie | Lichtmetalen Velgen 18" | Elektrisch Glazen Panoramadak | Voorstoelen Verwarmd | PDC Voor en Achter | Lederen Bekleding | Cruise Control | Airco |
- 2019