BMW 525i Touring High Executive (2005) #3

BMW 525i Touring High Executive (2005)

Uitvoering525i Touring High Executive
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2021

Vandaag opgehaald

Vandaag deze mooie Youngtimer opgehaald.
16 jaar oud en nog zo goed en strak.
Het is een import auto uit Duitsland met gehele onderhoudshistorie (uitsluitend BMW dealers). Ik ben de 3e eigenaar.
Inderdaad 16 jaar oud en het rijdt fantastisch. Ik was al een beetje BMW fan geworden en dat is sinds de eerste KM's in deze auto alleen maar sterker geworden.
BMW 6 cilinder in lijn (dan hoef ik de liefhebbers niets meer uit te leggen) met goed schakelende 6 traps automaat en zwartlederen comfortstoelen.

wintersport

Vandaag met zijn vieren op wintersport naar Zwitserland. Na wat eerdere langere ritten voor mijn werk (erg goed bevallen) nu de eerste lange familietrip.
Ook vandaag weer het heerlijke comfort van mooie combinatie van motor en bak. Met zijn vieren en bagage met snelheden (waar het mag in Duitsland) van 150-160 km/uur en dan nog 1 op 10,5 rijden vind ik prima voor zo'n auto.
De auto heeft ook dubbel glas in de voorportieren wat de rust qua geluid in de auto zeer ten goede komt.
Het is de oudste auto die ik ooit gehad heb maar ook direct één van de fijnste.

4,5

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens