BMW 520i touring Executive (2001)

BMW 5-serie touring
BMW 5-serie touringBMW 5-serie touringBMW 5-serie touringBMW 5-serie touringBMW 5-serieBMW 5-serie

Uitvoering520i touring Executive
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2009

Geweldige Auto, jammer dat het geen automaat is

Deze Auto verdient een dikke pluim, omdat de zalige 6 cylinder mij nooit in de steek heeft gelaten, natuurlijk zijn er mankementen geweest, maar deze waren altijd oplosbaar en ik kon steeds naar de garage komen. Ik heb hem nu 7 jaar in bezit en er zit nog geen rammeltje in, ook de schokbrekers zijn nog hardstikke goed, tja wij wonen dan wel in een "vlak" land, die drempels van tegenwoordig liggen echt overal, laten we nederland maar klein zwitserland noemen. Trouwens, dit is een goede reden om een terreinwagen te nemen: - ). De BMW heeft een hoog vermogen(175 PK) en het toerentaluitloop bij het los laten van het gaspedaal duurt even, dus een automaat is op zo'n motor wel eigenlijk een must. Het interieur, bekleding etc, is qua design aan het verouderen maar werkt en zit nog prima. De auto komt goed tot z'n recht wanneer we weer eens besluiten om naar switzerland te rijden met volle bak, de luchtvering achter doet dan weer z'n best en wat kan je toch veel kwijt in zo'n achterbak. Zeker als de achterbank is neergeklapt. Al met al, een gewelldige tourwagen en natuurlijk komt er een dag om afscheid te nemen, en ik weet dan zeker dat de emotie van aanschaf gelijk zal zijn dan bij afscheid.