BMW 5-serie (2020)

autoreview

BMW 5-serie (2020)
BMW 5-serie (2020)BMW 5-serie (2020)BMW 5-serie (2020)BMW 5-serie (2020)BMW 5-serie (2020)BMW 5-serie (2020)BMW 5-serie (2020)BMW 5-serie (2020)BMW 5-serie (2020)

Signalement

Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 57%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Eerste 5000Km

Wat een enorm grote auto en afgeladen met opties. De auto rijd super en is redelijk wendbaar.

Jammer is dat er bij een auto van deze prijs, geen normale antislip mat in de kofferruimte zit. Alles gaat alle kanten op. Is een optie, het pakket opberg systemen?

Wat is er in onze ogen niet geweldig aan de auto. Dat is absoluut de software die soms een eigen leven lijden gaat. Dan weer is mijn telefoon er wel, dan weer niet. Hetzelfde geld voor Spotify bijvoorbeeld. Wekenlang goed en ineens zomaar weg en opnieuw aanmelden. Ook het autonoom rijden en parkeren is niet super makkelijk of goed geregeld in deze auto. Comfort stoelen met memory; prachtig en mooi leder, maar afstellen is echt een kunst, niet makkelijk om naar je zin te zitten. Dat vergt veel werk en bijstellen. Jammer is ook dat er niet een resetfunctie op de stoelen zit, zou super zijn denken wij.

De service?
Service bij onze dealer is van hoge kwaliteit, alles om de berijder het naar de zin te maken (Dusseldorp Zwolle), complimenten!

Verder is de cruisefunctie subliem en absoluut beter dan onze vorige 4 grand coupe, veel rustiger in reactie. 20 inch wielen voel je echt niet, denkelijk door de luchtvering (achter) die standaard is. Ruimte alom, zeker een aanrader voor mensen die dat zoeken. Niks wat niet meer meekan. Ook erg veel mogelijkheden in voorkeur te vinden in de software en een super display inside. Geweldige klokken die digitaal alles goed en ook mooi weergeven. Het interieur is mooi, duidelijk en van de hoogste kwaliteit vinden wij! Verbuik is echt goed te noemen, 1 op 15 zo gemiddeld is toch geweldig voor zo een grote auto. Al met al een prachtige auto en een echte rijders auto.

Wij hebben een mogelijkheid om te ruilen na 24 mnd., voor een elektrische of hybride versie van BMW, wat we zeker gaan doen. Waarschijnlijk de i4GC, maar ook de 545E sedan of een hogere versie hybride van dit merk is zeker een optie. Wat stoerder en sneller :)

De 4 serie Grand Coupe die we gereden hebben voor deze 5 - touring, was vanaf dag 1 een plaatje en een verschijning met ongelooflijke rijeigenschappen. Wat ons betreft nog altijd een grote winnaar! Zijn dan ook zeer benieuwd naar de I4 Grand Coupe maar ook, nogmaals gezegd, naar de 545E sedan.

Het merk?
BMW staat in onze ogen voor rijden, service en kwaliteit. Dat maken ze zeker waar op een paar minpuntjes na die gewoon finetunen vergen in onze ogen.

We gaan zo af en toe wat schrijven hier.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens