BMW 325d Coupé High Executive (2010)
Uitvoering | 325d Coupé High Executive |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Bmw 325da E92 facelift van 2010 gechipt van 204pk>
Als fervente Bmw-liefhebber is dit nu al mijn 6de opeenvolgende Bmw en 10de Bmw in totaal.
In de 17jaar dat ik mijn rijbewijs bezit heb ik al meer dan 40 auto's en 18 motorfietsen dus auto's&motoren zijn een echte passie van mij.
Heb deze witte 325da E92 van 2010 gekocht in januari 2015 en had toen 143000km's op de teller.
Heb deze gisteren(18/05/15) met spijt in het hart terug verkocht.
Ik vind het een zalige wagen met de geweldige 3-ltr 6-cyl motor waarmee je zowel rustig kunt cruisen in D-stand maar zet je hem in de DS-stand,dan gaat hij als de brandweer hoor.
Was ook zo goed als full option uitgezonderd open dak.
De mijne had wel stage 2 motortuning gehad waardoor het vermogen van 204pk naar 332pk was gestegen.
Die auto was pure fun en trok de stenen uit de grond,echt waar! Top van 286km/u(gemeten met gps) en accelereerde in 5.2sec naar de 100km/u!!
Gemiddeld verbruik was 8,9ltr/100km wat ik al helemaal geweldig vond aangezien hij daarmee toch 332 paardjes mee moest voorzien om 100km verder te geraken.
Heb enkele weken terug deelgenomen aan Race Wars op het circuit van Zolder en heb er toch 4 van 5 dragraces gewonnen waarvan laatste 2 tijdens felle regenbuien.
De DSC(tractioncontroll) deed uitstekend zijn werk.
Heb hem slechts 5 maanden gehad maar zal hem altijd herinneren als 1 van de beste/leukste wagens die ik al heb gereden,een echte aanrader!
Vanaf dat ik hier ontdek hoe je foto's kunt toevoegen dan doe ik dit zeker.