BMW 318i Touring (1989)

Uitvoering318i Touring
Bouwjaar1989
Jaar van aanschaf2005

Aankoop

Na eerdere ervaring met dit merk en model auto heb ik er nog één gekocht. De oude heb ik deels gebruikt voor wat onderdelen, rest is gesloopt. Brandstofpomp ging na 1 week stuk en kon deze gelukkig van de oude overzetten. Net als bij de vorige is er een storing opgetreden in de centrale deurvergrendeling, deze werkt dus ook niet meer.
Heb de auto inmiddels 4 jaar in bezit en deze bevalt mij net als de vorige erg goed. Doordat ook deze niet meer de jongste is zijn er wel af en toe wat reparaties nodig maar het valt over het algemeen erg mee.
Zit weinig luxe op de auto dus gaat verder weinig aan stuk.
Maak 2 tot 3 keer per jaar een trip van zo'n 4000km en mis dan eigenlijk alleen een airco.
Heb tot nu toe 1 keer pech onderweg gehad door een stukke waterpomp. Direct maar lid van de wegenwacht geworden.

7,0