BMW 318i Executive (1998) #2
Uitvoering | 318i Executive |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Wij zijn er vorigjaar er mee op vakantie geweest en het is een heerlijk reisauto voor lange ritten ivm airco, stoelen en cruisecontrol. (hernya patient) Deze rit hebben wij afgelegd met 3 personen 2 volw + 1 kind van 3 jaar. (rit was in 2 delen, totaal 1400 km gereden). Het is een gebruiksvriendelijke auto met een goede verkeersveiligheid met name het zicht in spiegels. (als je die goed afsteld)
Je komt er in iedergeval niet vermoeid uit.
Remschijven voor (trillen bij remmen)
Beide draagarmen voor incl alle rubbers
Radio defect
uitlijen/balanceren
Klep vervangen in de motor (gaf een ratel bij het starten)
Linkerrubber achterwielophanging
2 rubbers wederom vervangen voor ophanging
Achterbumper los.
Ik heb ook nog speling op mijn achteras volgens hun kan dat geen kwaat (ik heb er mijn twijfels over) En ik heb twijfels of deze auto van achteren schade heeft gehad ivm kier en roest op schroefen van de koffedeksel.
Schokbrekers voor bijna versleten
Tot nu toe is alles wel gemaakt maar ben wel ondertussen bij een andere bmw dealer gegaan.
(deze auto heb ik gekocht bij BMW Breeman in Rotterdam
Ze zeggen wel eens dat je beter bij een dealer kan kopen maar daar begin ik toch wel aan te twijfelen. Omdat ik ervaring heb met BMW weet je een beetje de zwakke puntjes maar als je die niet weet heb je grote kosten na je garantie periode. Dit is voor mij gewoon weer een bewijs dat ze allemaal oplichters zijn en volgens mij hopen dat je na je garantie terug komt om het te laten maken.
Zoals je ziet weet je nu wat een huisselectie betekend, een goede onderhouden auto waar men alles van weet jaja ????