BMW 318d Touring Corporate Lease High Executive (2011)

| Uitvoering | 318d Touring Corporate Lease High Executive |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2011 |
| Jaar van aanschaf | 2011 |
| KM-stand laatst | 111.000 km |
Dure BMW 3
deze mooie bmw overgenomen van een collega. Helaas nog 25% bijtelling, terwijl dezelfde BMW nu te verkrijgen is met een lagere bijtelling en meer vrmogen. Daar ben ik niet blij mee. Ook is de auto te klein voor mijn drie kinderen van 8, 5 en 2. Het is dat ze alledrie gek zijn op autorijden, anders was de achterbank te klein geweest voor de langere ritten.
Qua rij eigenschappen is de beste auto die ik ooit heb gereden. dat maakt echt een verschil i. Comfort, optrekken, bochten nemen, remmen, strak op de weg liggen. Ik vrgelijk dit met b.v. De Superb, S Max, Mondeo, Golf, Laguna, Zafira en mijn eerste alfa.
Alles klopt aan deze auto, een genot om dagelijks in te rijden.
Wat me erg stoort is h navigatie systeem. Ik kan tijdens aanwijzingen niet meer zien welk radiostation is geselecteerd, wanneer ik iemand wil bellen, is de display weg of komen er opeens aanwijzingen doorheen.
Het geluid van de radio is zeer matig. jammerr dat de display recht achter het stuurwiel niet beter wordt gebruikt. Verder is de navigatie snel, veel beter dan de gemiddelde tomtom. Files en flitsers komen best goed door en zelfs de alternatieve routes kloppen aardig.
jammer is dat de dashboard verlichting uit is bij dagrijstand van de lichten, die mogen wat mij betreft aan blijven.
De koplampsproeiers laten je reservoir snel slinken!
De zitpositie is uitstekend, wat ligt dat stuur lekker in de hand zeg. Ze bieden veel ondersteuning wanneer je hard door de bocht gaat.
Verder ben ik zeer goed te spreken over de servive bij Bert Story in Waardenburg. daar zitten betrokken mensen.