BMW 220i Cabrio (2017)
Uitvoering | 220i Cabrio |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Fijne en mooie auto
De Crossfire is verkocht en ik wil toch blijven cabrio rijden…. Wat nu? Het Mazdaatje 2 van het meisje had in 2.5 jaar tijd 30k gelopen en schrijft relatief weinig af.
Inruilen op een leuke cabrio dan maar. Gekeken naar een A3 maar de 2 ziet er gewoon beter uit. Hij is van binnen wat verouderd… maar ach. Dat mag de pret niet drukken.
De Mazda 2 was voorzien van HUD, blind spot monitoring , achteruitrijd camera, line depart warning, verkeersbord herkenning, De BMW heeft niets van dit alles. Het zijn dure jongens die Duitsers.
Het is mijn eerste Duitse auto. En ik heb toch veel auto’s gereden. Premium noemen ze dit.
Ik heb er veel bekeken en uitgekomen bij de deze. Zwart met m pakket, 184 pk automaat. Met navi professional, HIFI, comfort acces en elektrisch verstelbare stoelen met geheugen.
Rijden doet ie echt geweldig. Zitten ook. Kapje open en genieten maar. Sturen is perfect.
Van de eerste eigenaar met 57k. Schadevrij. Erg mooi. In. 5 jaar 25 k afgeschreven. De komende jaren zal ie nog wel wat afschrijven. Verbruik ligt op 1 op 12.
We gaan het allemaal meemaken de komende jaren.