BMW 218i Coupé (2018)
Uitvoering | 218i Coupé |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Zonde om hem in te leveren
Via mijn werkgever was ik in de gelukkige positie om een 2-serie coupé te leasen, alhoewel een coupé normaliter volgens de leaseregeling niet toegestaan is. Het was de keuze tussen een nieuwe 1-serie of deze ex-demoauto. In beide gevallen moest ik een paar tientjes bijbetalen, dus de keus was snel gemaakt.
Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad. Wat was dit een fijne auto. Het zijn maar drie cilinders, maar BMW weet daar een mooi geluid en voldoende vermogen uit te krijgen. Het enige dat ik zelf aan de auto heb gewijzigd waren de speakers. Als demoauto zat er een standaard setje in. Door deze te vervangen door wat fatsoenlijks was ook dat geluid dik in orde.
Ik heb de auto gereden als leaseauto en het onderhoud niet zelf hoeven te betalen, maar veel bijzonders is er ook niet met de auto aan de hand geweest. Regulier onderhoud en APK, meer niet. Als ik de mogelijkheid had gehad om de auto zelf over te nemen, had ik dat zeker gedaan.
Dit was mijn vijfde BMW, dus een liefhebber ben ik wel. Door omstandigheden zat een zesde er nu niet in en ben ik over op elektrisch (Polestar). prima auto, maar zodra ik in de gelegenheid ben komt er toch weer een BMW.
PRIVATE LEASE BMW 2-serie

BMW 218I High Executive Automaat - Camera, Leer, Afn. Trekhaak
- 2020

BMW 2-serie Cabrio 220i High Executive Edition M Sport - Cruise Control - Park Assistant - Stuurwielrand verwarmd - HiFi - verwarmde voorstoelen - PDC voor/achter - Achteruitrijcamera - Windscherm - Middenarmsteun voor -
- 2020
![BMW 218i High Executive Edition Aut. [ LED Leder Sportstoelen ]](https://cdn.autotrack.nl/cdn-cgi/image/width=320/57460606/0-a895b2b3b6a0fb4eca75a23ec43eb5f6.jpg)
BMW 218i High Executive Edition Aut. [ LED Leder Sportstoelen ]