BMW 2-serie Tourer (2022)

autoreview

BMW 2-serie Tourer (2022)
BMW 2-serie Tourer (2022)BMW 2-serie Tourer (2022)BMW 2-serie Tourer (2022)BMW 2-serie Tourer (2022)BMW 2-serie Tourer (2022)

Signalement

Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2023
KM-stand bij aanschaf6.000 km
KM-stand laatst6.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Wat een fijne auto

 • 6.000 km

Na een proefrit waren we helemaal verkocht. Wat is dit een fijne auto om in te rijden. Auto is heel stil, heel lekker zittende sportstoelen en verder zit alles wat belangrijk is erop.De hele proefrit circa 75 km gereden. Aan het einde vande rit stond er nog 5 km resterend op de accu. En ook op de snelweg gereden. 80km op de accu moet dus zeker haalbaar zijn. En voor de langere ritten (bv. naar Italie) is er ook de benzine motor.
Ik ga het verbruik goed bijhouden, ben erg benieuwd.

De foto zijn die van de dealer (Ekris Zeist) maar ga binnenkort wel eigen fotos plaatsen.

En ik ga regelmatig updates schrijven

4,0
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE BMW 2-serie Tourer

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens